mfn-opts
se activó demasiado pronto. Esto suele ser un indicador de que algún código del plugin o tema se ejecuta demasiado pronto. Las traducciones deberían cargarse en la acción init
o más tarde. Por favor, ve depuración en WordPress para más información. (Este mensaje fue añadido en la versión 6.7.0). in /var/www/vhosts/solidanca.con2webs.es/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6114El pròxim dimecres 24 de novembre a les 12h Solidança/Roba Amiga presentarà la nova línia de roba upcycling «Didal-Up» a la botiga el barri de Sants de Bcn (C/Galileu, 117). Durant la presentació es realitzarà una desfilada amb la participació del personal de l’entitat, i també intervindran diferents expertes del sector i la creadora de les peces per explicar el procés de creació d’aquesta línia i l’impacte social i ambiental d’aquesta iniciativa.
Didal-up és una línia de roba que neix com a resultat del projecte Laboratori Tèxtil iniciat el mes de juny amb la realització d’un Workshop d’Upcycling amb dissenyadores i dissenyadors, i la creació del taller de costura a les instal·lacions de Solidança. Aquest projecte rep el suport de l’Agència de Residus de Catalunya i ha comptat amb la participació d’Eurecat Academy, Altrapo Lab i la iniciativa PECT-MaresmeReimagine Textile. Les peces d’upcycling resultat d’aquest projecte es posaran a la venda a la botiga Solidança/Roba Amiga del barri de SANTS, Barcelona.
Fem recordatori de com va anar el Workshop d’Upcycling al juny.
Vestir-nos és una necessitat bàsica, necessitem abrigar-nos i protegir-nos. Entorn de la manera de vestir-nos hi ha molts factors; crear una identitat, seguir una moda o complir amb unes normes… Però darrere de la roba que portem posada existeixen models dominants de producció tèxtil i de consum de roba, «fast fashion», que estan molt lluny de ser sostenibles i respectuosos amb el medi ambient i amb les persones treballadores. Crear alternatives pràctiques al sistema de moda, amb el motor la creativitat, la recerca, l’experimentació, el desenvolupament d’habilitats, la presa de consciència i la reflexió… és prendre part en l’acció.